View Full Version : October 29th News and Discussion
footballeirani 10-29-2009, 04:24 AM Maybe I should have said BS news and discussion...
Here is the type of BS they write on the pro AN News sites..
"Karroubi's account on going to the annual book exhibition!"
ثانيهنيوز- حسين قدياني- صبح از خواب بلند شدم. ممّد داد که من و مهندس داریم میریم نمایشگاه مطبوعات، پایهای یا نه؟ طبق عهدی که با آنها بسته بودم جواب مثبت دادم. وسط صبحانه یک نفر تماس گرفت و در حالی که بشدت اشک میریخت، گفت: «در زندان کهریزک، آنقدر کتک خوردم که مردم و الان این صدایی که از پشت خط میآید، صدای روح من است». حرفهایش منقلبکننده بود. البته نسبت به رفتار نکیر و منکر هم اعتراضاتی داشت و میگفت سرازیری شب اول قبر، شیب خیلی تندی دارد که برخلاف منشور حقوقبشر است. خلاصه التماس دعا داشت.
بعد از صبحانه روزنامهها را یک مروری کردم، بعد دیدم کاری ندارم، شروع کردم یک بیانیه نوشتم. دیدم این کاره نیستم از دومرتبه زنگ زدم عباس عبدی تا یک بیانیه به اسم من بنویسد. قوچانی را با همین شیوه فرستادم زندان، عبدی هم صابون زندان به تنش بخورد بد نیست. بعدازظهر به نمایشگاه رفتم. یارو گفت: نمایشگاه از اینجا منتقل شده به مصلا، ما را باش که رفته بودیم خیابان سئول!! خلاصه با هر زحمتی بود خودم را به مصلا رساندم. در راه زنگ زدم مهندس، گوشی را برنداشت. به ممد زنگ زدم، خوئینیها برداشت! گفتم گوشی ممد دست تو چیکار میکنه؟ گفت: «دایورت کرده...».
به خوئینیها گفتم: دارم میرم نمایشگاه، لااقل تو میآمدی، ما تنها نمیرفتیم. گفت: «تو برو ممد هم میاد». وارد نمایشگاه شدم. یکی گفت: شهرام را چرا نیاوردی؟ به محافظم گفتم یک حالی بهش بدهد. بعد مردم مرا چنان مورد استقبال قرار دادند و ابراز محبت کردند که حد و حساب نداشت. اول به خیالم جنبش سبز است، بعد که عمامه از سرم افتاد، حساب کار دستم آمد.
یکی از محافظها گفت: شیخ! بیا برگردیم، اوضاع پس است. بعد چند نفر سبزی دیدم. یک مقدار روحیه گرفتم. سبزیها شعار دادند جمهوری ایرانی، به آنها گفتم، شعار تند ندهند. یکیشان گفت: تو چیکارهای؟ گفتم، من شیخ اصلاحاتم. او هم گفت: من عاشق ساسیمانکن هستم. بعد یک چیزی خورد توی ملاجم. نگاه که کردم دیدم دعوا میان طرفداران این و آن است، منتها ما نه که وسطشان بودیم، شده بودیم همچون سیبل. در دلم یک چندتایی لیچار نثار ممّد و مهندس کردم. ما را ساده گیر آوردهاند. بعد دیدم دارد اشکم درمیآید. یکی از محافظها ظاهرا گازاشکآور زده بود. بعد صدای تیر هوایی آمد، به خیالم گروه فشار حمله کرده که فهمیدیم یکی از محافظان خودمان بوده. بعد خواستم وارد محوطهای که غرفهها بودند بشوم که ملت اجازه نداد. یکی از محافظها گفت: اوضاع خیلی خیط است، بهتر است فرار کنیم. ما را با هر زوری میشد چپاندند داخل ماشین و د دررو!! در ماشین، مهندس زنگ زد و اوضاع نمایشگاه را پرسید. گفتم، یکی طلبت! بعد ممّد زنگ زد، بهش گفتم حقته که بهت میگن «ممد خالیبند» و بعد خوئینیها داد که: 13 آبانماه پایهای یا نه؟!!
footballeirani 10-29-2009, 04:34 AM جناب آقای دکتر احمد زیدآبادی، شما افتخار روزنامه نویسی ایران درنسل تازه روزنامه نگاران و از دهه هفتاد شمسی هستید و اکنون ماههاست آقای سیدعلی خامنه ای در حسرت شنیدن «عذرخواهی» در چنگال شما اسیر شده است. آقای زیدآبادی عزیز و گرامی، آقای خامنه ای رهبر مسلمانان جهان است و از وقتی شما به او «معظم» نگفتید، بسیار کوچک شده است. ایشان حتی لشکری از مقامات امنیتی و نظامی را برای تمنای عذرخواهی به دانشگاه اوین، کلاس انفرادی، نزد شما می فرستند و شبانه روز از شما طلب آزادی «عظمت» رهبر را می کنند که تصویر آن نیز به دست ما رسیده است، اما شما وقعی نمی نهید. آقای زیدآبادی، خامنه ای را تحویل بگیرید. او کوچک شماست. نوکر شماست. خوار و ذلیل شماست. با گفتن «معظم» به او و دادن یک «عذرخواهی» وی را از این عذاب حقارت که تمام وجودش را گرفته، برهانید. در خبرها آمده که برای حکومت اسلام، اکنون اخذ «عذرخواهی» از شام شب واجب تر شده است. آقای زیدآبادی چرا شما از قدرتتان استفاده نمی کنید و این فرد را از شکنجه نجات نمی دهید؟ ما میدانیم که شما مهربانید و عذاب هیچکس را نمی خواهید. آقای زیدآبادی شما بزرگید و بیایید این فرد را از اسارت و عذاب و بیخوابی نجات بخشید و بیت ایشان را از نگرانی «معظم» برهانید.
footballeirani 10-29-2009, 04:38 AM http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs236.snc1/8332_154361367794_136850187794_2667210_772408_n.jpg
:Shush:
footballeirani 10-29-2009, 04:43 AM مهاجرانی: رویکردی که شعار "جمهوری ایرانی" را سر می دهد، به زبانی سخن می گوید که به زبان آمریکا و اسراییل شیرین بیاید
در سفری که به آمریکا داشتم، پس از صحبتم در نشست واشنگتن انستیتیوت و نیز کالج مونتگمری با موجی از پرسش ها و نظر ها روبرو شدم. شاید قدر مشترک پرسش ها و نظرها که از سوی برخی افراد متفاوتی مطرح می شد این بود که: به اندازه کافی سبز نیستم.
سبزی مورد نظر دوستان سرخی می زد و گاه سرخ سرخ بود. آنان جنبش سبز را مرحله ای و مقدمه ای برای انقلابی تازه تلقی می کردند که در یک کلام بساط جمهوری اسلامی را بر خواهد چید. از دید آنان آقایان موسوی و کروبی و خاتمی هم رهبران مرحله ای هستند و ملت ایران از آنان گذر خواهد کرد. این سخن تازه ای نبوده و نیست. سی سال است که مجاهدین خلق و سلطنت طلبان بر همین موضع پای فشرده اند. در واقع آنان سرخند.
در واقع سرخ ها جنبش سبز را فرصتی دیده اند که بر این موج بنشینند و به مقصدی که می پسندند، راه یابند. شعار جمهوری ایرانی در حقیقت شعار این گروه می تواند تلقی شود. می خواهند در آینده دیگر نام و نشانی از اسلام و انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی باقی نماند.
این رویکرد، از آنجا که می داند چنین هدفی به آسانی به دست نمی آید، می کوشد حمایت آمریکا و غرب را جلب کند و به زبانی سخن بگوید که به گوش آمریکا و حتی اسراییل شیرین بیاید.
شعار نه غزه ، نه لبنان هم با چنین پنداشتی شکل گرفت. یکی از افرادی که نقدی بر صحبت من در کالج مونتگمری نوشته است، به صراحت می گوید من دارم قیصر را نا امید می کنم! قیصر می خواهد انتقام خواهر و برادرش را بگیرد. چاقوی ضامندارش را تیز کرده و در سر فرصت می خواهد یک یک جنایتکاران را مجازات کند. این تصویر سینمایی از زاویه دید یک هنرپیشه سابق سینماست که در آستانه هفتاد سالگی هنوز بوی قیصر می دهد، البته این بار اگر انقلابی اتفاق بیفتد، یک کمدی تمام عیار خواهد بود. چیزی شبیه سرنوشت آق میتی در قیصر، در همان تک گویی درخشان بهمن مفید... که کارش به بیمارستان روسا افتاد!
Aghaye Mohajerani...:Dot:
footballeirani 10-29-2009, 04:45 AM خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا )به نقل از یک روزنامه چاپ عربستان(الجزیره) هفته گذشته نوشت :"اختلافات بين "محمود احمدي نژاد" رييس جمهورايران و "مير حسين موسوي"رقيب سرسخت وي در انتخابات دهم اکنون به حدي زندگي خانوادگي موسوي را تحت تاثير قرار داده که همسر وي حاضر نشده زندگي کردن در کنار موسوي را حتي براي لحظه اي ادامه دهد." خبری که هفته گذشته خبرگزاری دولتی ایران –ایرنا-به نقل از روزنامه الجزیزه چاپ عربستان در باره مهندس میرحسین موسوی و دکتر زهرا رهنورد منتشر کرده بود ، جعلی از کار در آمد .براساس بررسی های خبرنگار کانون زنان ایرانی .چنین خبری در روزنامه الجزیره وجود نداشته و خبرپردازان ایرنا خبر ساختگی خود را به دروغ به این روزنامه نسبت داده اند.
footballeirani 10-29-2009, 04:49 AM برگزاری فارس: فرمانده کل سپاه گفت: معارضان مبانی نظام از ترس جرات مخالفت آشکار با مبانی نظام را ندارند چرا که از سوی مردم طرد میشوند و به اهداف خود نمیرسند. به گزارش خبرگزاری فارس از اروميه، محمدعلی جعفری ظهر امروز در جمع طلاب و سپاهيان آذربايجان غربی در مصلای امام خمينی (ره) اروميه با بيان اينکه حفظ نظام جمهوری اسلامی ايران از ادای نماز واجبتر است، اظهار داشت: بايد بدانيم حفظ نظام جمهوری اسلامی ايران به چه معنايی است و دشمنان داخلی نظام با حمايت دشمنان خارجی چه اهدافی را دنبال میکنند.
Kam moonde bood farmandeye Sepah biad vaseye ma fatwa kashki bedeh.
They are getting so desperate that their official news agency has turned into an official propaganda machine.
LOL @ lebase sabs mamnoo' ast!!
DireStraits 10-29-2009, 08:58 AM YouTube - Mohsen Sazegara Thursday 7 Aban 88 Oct 29, 09
DireStraits 10-29-2009, 09:40 AM YouTube - Ghatering of families of Political prisoners 28 oct(تجمع مقابل دادسرای تهران(3
DireStraits 10-29-2009, 03:03 PM ایران با غنی سازی اورانیوم خود در خارج موافق است
خبرگزاری «ریا نووستی» : "محمود احمدی نژاد" رییس جمهور ایران اعلام کرد که کشورش برای همکاری با کشورهای خارجی در خصوص ارتقای غنای اورانیوم غنی شده ایرانی در خارج از کشور آمادگی دارد. این مطلب را "فرانس پرس" به نقل از رییس جمهور ایران گزارش داد.
بر اساس این گزارش، احمدی نژاد در مصاحبه ای تلویزیونی اعلام کرد که تهران از پیشنهاد آژانس بین المللی انرژی اتمی استقبال کرده وبرای تبادل سوخت (هسته ای) و همکاری با کشورهای معتبر در این زمینه آمادگی دارد.
آژانس بین المللی انرژی اتمی در دیدار روز 21 اکتبر در وین که با حضور کشورهای ایران، فرانسه، روسیه و آمریکا برگزار شد، بسته پیشنهادی را ارائه داد که بر اساس آن نحوه ارائه سوخت هسته ای برای راکتور تحقیقاتی تهران در نظر گرفته شده است. مسکو، پاریس و واشنگتن روز 23 اکتبر برای تایید پیشنهادات آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام آمادگی نموده بودند.
طبق این طرح، ایران 1200 کیلوگرم اورانیوم با غلظت کم را به روسیه می فرستد که آن را تا 19.75% غنی خواهد کرد و به فرانسه می دهد. فرانسویان از آن سوخت هسته ای می سازند که می تواند برای تولید برق و پژوهش های علمی استفاده شود، اما نه در اهداف نظامی، و آن را به ایران
باز می گردانند
---------------------------------------
then
در ادامه این دیدار میرحسین موسوی نیز ضمن اشاره به مشکلات جاری در اداره کشور گفت: "دردها مشترک است و من نیز بر این مشکلاتی که شما اشاره کردید و بسیاری مشکلات دیگر واقفم. به عنوان مثال گفتگویی که در زمینه هسته ای در ژنو صورت گرفته است واقعا مورد حیرت است قول و قرارهایی که در ژنو داده شده اگر اجرا شود برباد دادن همه زحمات هزاران دانشمند در کشور است و اگر اجرا نشود زمینه اجماعی را برای تحریم گسترده علیه ایران ایجاد خواهد کرد."
وی سپس ادامه داد: "اینها نتیجه ماجرا جویی و عبور از اصول و منافع ملی در سیاست خارجی ما است و جالب آنجاست که به فرزندان انقلابی و خدوم کشور تهمت ارتباط و تمایل به غرب و شرق می زنند و خود بصورت آشکار و مکرر در مقابل آمریکا کرنش می کنند . باید بسیاری از مسائل برای مردم بازگو شود تا انها بدانند که در کشور و مدیریت اجرایی چه می گذرد. من زمانی که در نخست وزیری بودم نیز تاکید بسیاری داشتم که نیروهای نظامی نباید وارد مسائل اقتصادی بشوند."
footballeirani 10-29-2009, 04:43 PM In Khamenei's meeting yesterday there was a student who somehow got managed to take control of the mic and speak directly to Khamenei. In his speech the student criticized Khamenei!
In fact Khamenei's own website has confirmed that news here:
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=8294
but here is what the student said:
روز چهارشنبه در دیدار نخبگان با رهبری پس از ایراد سخنان تعریف و تمجید که هرساله در این دیدارها از رهبر انجام میشود، یکی از دانشجویان ریاضی دانشگاه شریف و برنده المپیاد جهانی ریاضی با شجاعت از میان جمع برخاسته و خواستار اجازه صحبت در پشت تریبون شده است. علی رغم واکنش منفی گردانندگان برنامه که سعی در ساکت کردن این دانشجو داشتند، بالاخره رهبری به وی اجازه صحبت داد که درادامه این دانشجو حدود 20 دقیقه به انتقادات صریحی از نظام و شخص رهبری پرداخت.
به گزارش موج سبز آزادی این دانشجوی شجاع انتقادهای خود را در چهار بخش دسته بندی کرده بود و در تمام چهار مورد با اظهارات خود شخص رهبری را مورد انتقاد قرار داد. اظهارات وی گاه با تشویقهای بریده حاضرین همراه بوده که برای مدتی جلسه را از روال «از پیش تعین شده» خارج کرد به طوری که دوربینهای صداوسیما را نیز برای دقایقی خاموش کردند. انتقادات وی از رهبری شامل چهار بخش زیر بود:
1- انتقاد از صداوسیما بخاطر وارونه جلوه دادن حوادث پس از انتخابات، تحریک هر چه بیشتر مردم و تخریب چهرههای موجه و مورد علاقه مردم؛ وی با بیان اینکه رییس صداوسیما توسط رهبر انتخاب میشود، مسئولیت تمام اشتباهات صداوسیمای میلی را متوجه شخص رهبری دانست.
2- ایجاد فضای امنیتی برای رسانهها و تعطیلی روزنامههای منتقد؛ وی با انتقاد از فضای امنیتی حاکم بر رسانهها خواستار توقف روند تعطیلی روزنامههای منتقد شد و با بیان اینکه روزنامهها باید بتوانند از رهبر هم انتقاد کنند روند حاکم بر مطبوعات را ویرانگر قلمداد کرد.
3-عدم امکان انتقاد از شخص رهبری در جامعه و اشاره به اینکه رهبر نیز مانند دیگر افراد جایزالخطاست و اینکه باید به متفکرین اجازه داده شود تا بتوانند از رهبر انتقاد کنند؛ وی با بیان اینکه اطرافیان رهبر از وی یک بت بزرگ ساخته اند از این روند به شدت انتقاد کرد.
4- وارد کردن انتقادات جدی به سیکل قدرت در جمهوری اسلامی ایران و ساختار شورای نگهبان و مجلس خبرگان؛ وی با اشاراتی صریح ساختار قدرت در کشور را مورد حمله قرار داد و اظهار داشت که این روند خطر بزرگی برای مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی است.
در واقع دلیل اصلی اینکه رهبری در چنین جلسهای مجبور به بیان اظهاراتی در مورد وقایع پس از انتخابات شد انتقادات صریح این دانشجو بوده است. اخبار تایید نشده حاکی از این است که این دانشجو در پایان برنامه با برخورد نیروهای امنیتی مواجه شده است.
footballeirani 10-29-2009, 05:03 PM From another student who attended this meeting....
دربین صحبتها بسیجی هایی که بین حاضران پخش بودند پارازیت می انداختند و داد میزدن که تمومش کن . وسط صحبتها یک برگ کاغذ به اون دانشجو دادند. اونم رو کرد به خامنه ای و گفت که به من گفتن که وقتت تمومه اما اگر اجازه میدین هنوز صحبت دارم. همین موقع بسیجی ها هم صلوات فرستادن که تمومش کنن .خامنه ای گفت از اول هم وقت تموم بود ولی حالا شما صحبتها تو ادامه بده در پایان صحبتهای وی با تشویق شدید وبسیارطولانی نخبگان همراه شد. بعد خامنه ای شروع کرد به جواب دادن و اظهار ناراحتی کرد که اینجا ما نمیخواستیم از این دست صحبتها مطرح بشه و دوست داشتم که در زمینه مسایل نخبگان و علمی بحث بشه و در جواب به اون دانشجو همون حرفهایی رو زد که توی خبرها دیدیم. یعنی در واقع به خاطر صحبتهای اون دانشجو بود که خامنه ای مجبور شد درباره انتخابات حرف بزنه و ...
وی پاسخ داد کی گفته از ما انتقاد نمی کنن ؟! من خودم گفتم برید کرسی های آزاد اندیشی تو دانشگاهها بزنید. چرا راه ننداختین خودتون؟ برید انتقاد کنید و...
یک بسیجی ذوب در ولایت هم گفت آقا میخوام بیام دست بوسی . خامنه ای هم چفیه اش رو در آورد گذاشت برای اون و فورا از پرده پشت سرش غیبش زد. به نخبگان گفته بودند انتهای مراسم قراره نماز جماعت به امامت آقا برپا بشه ما سرگردون مانده بودیم که حالا چی به چیه و قراره چی بشه... اونا هم گفتن دیگه تمومه ، نمازی در کار نیست خودتون برید بخونید.
در ادامه همایش من دیگه اثری از اون دانشجویی که رفته بود صحبت کرده بود ، در همایش ندیدم.
footballeirani 10-29-2009, 05:13 PM رهبر ما محمود وحید نیا جوان سرفراز ایرانی است که کاخ استبداد را به تنهایی و در حضور سینه چاکان رهبر لرزاند. درود بر شرفت محمود جان
كــه بــر گــوي تـــا از كـــه ديـــدي ستـم بــــدو گفـت مــهتــــر بــــــــــــه روي دژم
كـــه شـاهـا مـنــم كــــاوه ي دادخــــواه خـروشـيد و دسـت بـــر سر ز شـــــــــاه
ز شـــاه آتـش آيـــد هـمي بــــر ســــرم يـــكي بــــي زيــــــــان مــــرد آهـنـگــرم
بـبايــــد بـــــديـــــن داســــتـــــان داوري تـــو شـــــــاهي و گر اژدها پـــيـــكــــري
چـرا رنـج و سـخـتـي هـمه بهر مــاست كه گر هـفت كشـور بـه شاهي تراست
masoudA 10-29-2009, 05:14 PM Thanx for the post FI jaan -
Leaders are emerging from all over the place. We should know his name - he is the kind we need to lead Iran in the future.
Here is another version of this news -
تاریخ: 7 آبان 1388
این مطلب را با چند واسطه شنیدم که برایتان ارسال می کنم:
دیروز خامنه ای با جمعی با عنوان دانشجویان نخبه دیدار کرد. در این جمع یک دانشجوی دکترا دستش را بالا بُرد تا صحبت کند. اول به او اجازه ندادند، ولی دستش را پایین نیاور تا اینکه خامنه ای گفت: حرفش را بزند!
این فرد پشت تریبون رفت و گفت:
«این جمع که اینجا هستند نمایندگان نخبگان نیستند، بلکه نماینده سازمان نخبگان هستند.
صدا و سیما که رئیس آن منصوب شماست بسیار دروغ می گوید و یک طرفه در همه مسائل برخورد می کند
خبرگان را ما تا به حال در عمرمان ندیدیم از شما انتقاد کنند. شما فضایی بوجود آورده اید که هیچ کس جرات نقد شما را ندارد. اطرافیان شما، شما را تبدیل به فرد مقدسی کرده اند که قابل نقد نیست. بعد از انتخابات من خودم بعنوان اعتراض در راهپیمایی بودم و از نیروهای بسیج و لباس شخصی کتک خوردم. من قضاوت این مطلب رو به وجدان شما واگذار می کنم.»
این رو که گفت، اتفاق جالبی افتاد. همه حاضران بعنوان تائید او شروع کردن به دست زدن.
خامنه ا ای که در زمان حرف های آن فرد در هم رفته بود، کاملا به هم ریخته و قرار نماز جماعت را لغو کرد و جلسه را ترک کرد.
footballeirani 10-29-2009, 05:16 PM اینان نمی دانند که اگر نوبت صحبت به مردم بدهند چیزی جز شکست و آبرو ریزی نصبیشان نخواهد شد. در دیدار نخبگان علمی با علی خامنه ای رهبر ایران دانشجویی هوشمند از اینکه صدا و سیما واقعیات را نشان نمی دهد و در پنج سال گذشته در هیچ جا هیچ انتقادی از رهبری نشده سخن می گوید. آن گاه علی خامنه ای در پاسخ به انتقادهای شجاعانه ی دانشجوی نخبه ی دانشگاه شریف ضمن نعل وارونه زدن و مجرم خواندن هموطنانی که بدنبال رای دزیده شده اشان هستند اعتراف جالبی هم در رابطه با مشروعیت از دست رفته و سیل انتقادها به خودش نیز می کند که بسیار جالب است. (اینجا) ::::: انتقاد هم هست، فراوان هست، كم هم نیست؛ بنده هم میگیرم، دریافت میكنم و انتقادها را میفهمم. ::::: جالب این است که این اعتراف به فراوان بودن انتقادهای مستقیم از دهان خود او خارج می شود
Bi-Honar 10-29-2009, 05:17 PM Thanks for the updates my good bro. This Mohajerani dude is just repeating what Ahmad Khatami said a couple of weeks ago in Tehran's Friday sermon. It pretty much sums up the "traitor status" of these mofo's. Their loyalties do not lie with the country but elsewhere (not a big surprise really if we think about it). Anywhere else in the world, such a comment could be viewed as treason or have very strong consequences. Apparently, it' normal in Iran to say fcuk the country!
I'm really speechless about your last 2 posts. It takes balls of Biblican proportions to do what this student did. Absolutely unbelievable. I'd love to see a video of this. You guys don't think it was set-up, do you?
Agree Masoud jaan, I'd stand behind this guy any day. Symbolically, what he did is exactly what Kaveh did to Zahhak and very significant as far as I'm concerned.
footballeirani 10-29-2009, 05:20 PM Masoud Jan
His name is Mahmoud Vahidnia.
Bi Honar Jan
from what I have read on this guy confirmed by his classmates and Sharif students, Mahmoud has been an activist and one of the founders of Mousavi campaign offices at his university.
I am worried about his safety as his whereabouts are unknown at this point. The student made Khamenei so upset that he skipped the prayers with students yesterday.
Damesh garm. Ajab tokhmhayee dare taraf. I would love to see video of it too, of course.
DireStraits 10-29-2009, 05:50 PM امروز, هفتم آبان ۱۳۸۸ برابر با بيست و نهم اکتبر ۲۰۰۹
صفحه نخست
ايران و جهان
ورزشی
گوناگون
مقالات
نشريات و مطالب سازمانها و گروهها
لينکهای ارسالی خوانندگان
ارسال خبر به ما
تماس با ما
عدم رسیدگی پزشکی و مرگ دو زندانی در اوین
تعدادی از زندانیان سیاسی در زندان اوین نیازمند رسیدگی پزشکی تخصصی هستند اما مسئولان زندان به این مهم توجهی نمی کنند و این موضوع سلامت و جان این زندانیان را در معرض خطر جدی قرار داده است در همین رابطه دو زندانی نیز جان خود را از دست داده اند.
به گزارش هرانا به نقل از واحد زندانیان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حامد روحی نژاد زندانی سیاسی محکوم به اعدام به دلیل بیماری ام.اس و فشار عصبی در حال از دست دادن بینایی خود و فلج شدن سمت راست بدن است و همینطور جعفر ابراهیمی، معلم دربند به دلیل آسیب دیدگی مهره های 3 و 4 گردن و همچنین حمله عصبی نیاز به رسیدگی پزشکی تخصصی و فوری دارد.
عباس خرسندی دیگر زندانی سیاسی اندرزگاه 7 زندان اوین، مدتی است در بیمارستان طالقانی تهران بستری است اما گزارشات دریافتی از تشدید بیماری داخلی وی حکایت میکند، این موضوع زمانی حاصل شد که مسئولان زندان مرخصی درمانی وی را تمدید نکرده و دوره درمان را ناتمام گذاشتند.
همچنین گزارش شده است در طی هفته گذشته تنها در سالن 4 اندرزگاه 7 زندان اوین دو زندانی به دلیل فقدان رسیدگی پزشکی جان خود را از دست داده اند، در واقعه اول یک زندانی حدوداً 60 ساله پس از سکته خفیف اول و عدم رسیدگی پزشکی مورد حمله قلبی دوباره قرار گرفت و جان خود را از دست داد و در واقعه دوم یک زندانی حدود 30 ساله که خونریزی داخلی پیدا کرده بود و شب گذشته نیز خواستار رسیدگی پزشک شده بود با عنوان معتاد از بهداری رانده شده بود و نهایتا ساعتی پیش در حسینیه سالن 4 این زندان جان خود را بر اثر خونریزی داخلی و بی توجهی کادر پزشکی از دست داد.
footballeirani 10-29-2009, 09:28 PM Inam axeh Mahmoud VahidNia, botshekane Sharif!
http://i35.tinypic.com/5dwcpg.jpg
Hich chizi ham az Kaveh ahangar kam nadareh. :chekerim:
دیروز «محمود وحیدنیا» آبرو و شرافت برای تمام ایرانیها خرید. آن «محمود» دیگر داشت از ایران و مردمش مردمی جنگطلب، نادان و عقبمانده به جهان عرضه میکرد و اکنون این «محمود» که طلای المپیاد ریاضی دارد و از دانشجویان شریف دانشگاه صنعتی است نشان داد ایرانیان هوش «ابنسینا» و دلیری «کاوه» را دارند و هرگز به هیچ دیکتاتور اهریمنخویی سرتسلیم فرود نمیآورند. در این روزها و شبها تن ضحاک بارها لرزیده است و در خانهاش نیز دیگر نمیتواند آرامش داشته باشند. گوشی که فریاد میلیونها نفر را ۲۵ خرداد نشنید و فرمان قتل و کشتار و شکنجه را صادر کرد اکنون در بیخ گوشش فریاد میکشند و حجت را بر او تمام میکنند که نگوید نشنیدم و نمیدانستم. ۲۷ شهریور در «روز قدس» خط بطلانی کشیده شد بر شوهای خیابانی و ۱۳ آبان تیرخلاص را به این مراسم توخالی خواهد زد و اکنون با کاری که وحیدنیا کرد مراسم چاپلوسی و دست و پابوسی را هم به زبالهدانی انداخت. دیگر نمیتوانند هیچ انسانی که سرش به تنش بیارزد را به مراسم چاپلوسی ببرند و آقا آقا کنند و مانند سگ زوزه بکشند و نوالهی ناگزیرشان را گردن کج کنند. تمام شد دیکتاتور مرد... بقیه در بلوا
Bi-Honar 10-29-2009, 09:37 PM Damet garm bro. The picture and the Kaveh reference made my day. He's definitely a hero in the making and we've got this meeting at the foot of the Alborz mountain. Throw in a Fereydun on 13 Aban and we've gotta a party! :)
I seriously hope he's okay, but I doubt anything they would be able to do anything to him. He is already a symbol.
footballeirani 10-29-2009, 09:45 PM From what I understand he is safe and ok. I doubt it that they could touch him now. As you said he has become a symbol.
http://i.imgur.com/8qKXp.png
Apparently he made some noise at the end of the meeting and the security told him to sit down but Khamenei got a little too cute and let him talk...the rest is history.
From someone else who was at the meeting..people actually cheered him on in Khamenei's house. :wavetowel2:
دیروز محمود وحیدنیا زرنگ بازی کرد که بتونه حرف بزنه
امنیتیها نشاندندش سر جاش
ضایع شد و خ.ر. برای اینکه از تصنعی بودن مراسم (با توجه به سخنان دانشجویان قبلی ) کم کنه و مثلا ژست بگیره گفت این بابا بیاد حرف بزنه
عمرا میدونست قراره همچین حرفی بزنه
بعد از اون هم وقتی همچین اتفاقی افتاد معلومه سعی میکنند ازش سو استفاده کنند و خودشون قضیه را نقل کنند
در ضمن 60-70 در صد ملتی که اونجا بودیم برای این بابا دست زدند (بجای صلوات)
متاسفانه کسایی که اونجا نرفتند فکر میکنند افراد کاملا گزینش شده اند در حالیکه ردیفهای جلو از قبل پر شده ولی ردیفهای وسط را واقعا بچه های بنیاد نخبگان پر میکنند
البته به سبب ترس و فضایی که وجود داره (از بازرسی های قبل از بیت تا هیکل بادیگاردها و ...) کسی معمولا تخم نمیکنه از این حرفها بزنه
Bi-Honar 10-29-2009, 10:03 PM Jailed scholar in Iran prevented from filing appeal – rights group
Washington, 29 October (WashingtonTV)—An Iranian-American scholar who was sentenced last week to 15 years in prison has been prevented from filing an appeal, a human rights group said on Thursday. Kian Tajbakhsh was among the nearly 140 people put on trial in Iran on charges related to the post-election unrest. Under Iranian law, a defendant has 20 days to file an appeal. With only 10 days left for such an appeal to be filed, Judiciary officials have reportedly refused to allow Tajbakhsh’s lawyer to file the required paperwork, said the International Campaign for Human Rights in Iran.
“The Iranian Judiciary is blatantly trampling over its own rules and regulations. In doing so, the authorities are confirming that Tajbakhsh’s detention, trial and conviction are patently politically motivated,” said Hadi Ghaemi, the Campaign’s spokesperson. The New York-based human rights group has urged Iran’s Judiciary chief, Sadeq Larijani, to immediately review the case and order an “impartial” appeals court to take on the case. Meanwhile, the New York Times reported today that Tajbakhsh has been transferred back into solitary confinement. Tajbakhsh had been moved earlier this month from solitary confinement in Tehran’s Evin Prison to a “villa” on the prison grounds, according to a family member who spoke on the condition of anonymity.
Sources: International Campaign for Human Rights in Iran website, New York Times
Bi-Honar 10-29-2009, 10:07 PM Senate Panel Backs Iran Petroleum Investment Sanction
Oct. 29 (Bloomberg) -- The Senate Banking Committee voted unanimously today to further restrict trade with Iran and impose sanctions on companies that help the country acquire refined petroleum products. The 23-0 vote follows yesterday’s approval by the House Foreign Affairs Committee of a similar measure to sanction companies involved in supplying, shipping, financing and consulting for Iran’s petroleum sector. Iran has limited refining capacity. Efforts to tighten sanctions on Iran are gathering steam on Capitol Hill as the Obama administration uses diplomacy to try to limit Iran’s ability to obtain nuclear weapons.
Committee Chairman Christopher Dodd, a Connecticut Democrat, said the measure would help confront a “very serious threat” to the security of the U.S. and its allies by pressuring Iran to “come clean” on the nature of its nuclear program and to freeze uranium enrichment. Dodd urged the full Senate, which never considered an Iran sanctions bill passed out of the committee last year, to vote on this one. The Senate plan wraps together a series of measures. It would ban imports from Iran, ending the limited trade permitted in 2000 when then-President Bill Clinton allowed imports of Iranian nuts, caviar and carpets.
1996 Act
The measure builds on the Iran Sanctions Act of 1996, which sought to penalize companies investing more than $20 million a year in Iran’s energy sector. The government has never imposed sanctions under the law, frustrating many members of Congress. The Senate plan would extend sanctions under the 1996 law to companies that build pipelines and provide tankers. It would require the president to report to Congress when investments in Iran’s energy sector are eligible for sanctions. Currently, there is no reporting requirement. The president could waive the sanctions if he determined such action was in the national interest.
The Senate bill also would strengthen controls to stop illegal exports of sensitive technology to Iran and require the president to freeze assets of Iran’s Revolutionary Guard Corps. The Revolutionary Guard Corps is on the Treasury and State Department’s terrorist list, making trade with members of the group illegal.
Potential Military Action
Senator Bob Corker, a Tennessee Republican, called the package of penalties “probably the only worthwhile sanctions that are left before we potentially take military action” against Iran. Corker expressed concern that the unilateral sanctions would have “almost no effect in reality as it relates to refined petroleum” unless Russia and China “come along.” Both countries, which trade with Iran, have resisted new sanctions. The House bill passed in committee yesterday would require the administration to provide Congress with the names of Revolutionary Guard front companies and affiliates, and of people engaged in transactions with those entities.
footballeirani 10-29-2009, 10:14 PM lol Tabnak has now deleted this story. :wavetowel2:
LooL at the look on Khamenei's face. He could take that pen and shove it up his own ass.
http://img688.imageshack.us/img688/3157/khamenei8808063023.jpg
|