View Full Version : Persepolis in AFC-CL play-offs

IraniAdmin
05-20-2009, 09:13 PM
DP

IraniAdmin
05-20-2009, 09:13 PM
http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=95388&sectionid=3510211

Bi-Honar
05-20-2009, 09:52 PM
وینگادا: زیر فشار هواداران تصمیم نمی گیرم

نلو وینگادا مربی پرسپولیس که بعد از اخراج از تیم ملی اردن به ایران آمد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با فشار تماشاگران بازيكني را به تركيب تيم وارد نمي‌كنم.

به گزارش ايسنا، درحالي كه وينگادا گفت: "به بازيكنانم كه قهرمانان اين بازي بودند تبريك مي‌گويم، آنها تا آخرين لحظه جنگيدند و اين وضعيت را براي ما ايجاد كردند كه هفته بعد در تهران با بنیادکار بازي كنيم".

پرسپولیس تنها نماینده ایران در مرحله شانزدهم لیگ قهرمانان با شکست الشباب میزبان بنیادکار شد.

پرسپولیس چهارشنبه عصر در آخرین بازی گروه B با تک گل محسن خلیلی در دقیقه 49 صدرنشین شد تا در مرحله بعدی میزبان باشد.

"من به اسامي كاري ندارم و از بازيكناني استفاده مي‌كنم كه كارهايم را بهتر انجام دهند. من از آن جمله مربيان نيستم كه با فشار تماشاگران بازيكن تعويض كنم. اين سياست كار من در همه جاي دنياست. فكر مي‌كنم آنهايي كه در زمين حضور داشتند بهترين‌ عملكردشان را ارائه دادند. الشباب تيم كوچكي نيست و مي‌توان گفت كه جزو بهترين‌ تيم‌هاي آسياست."

خبرنگاري پرسيد فكر مي‌كنيد ريشه اين فشارها چیست و وینگادا پاسخ داد: "من اهميتي نمی دهم که اين فشارها از كجا آب مي‌خورد، من به چيزي كه هواداران مي‌گويند كاري ندارم، اگر قرار است به خاطر هواداران تصميمم را عوض كنم همان بهتر كه سرمربي تيم بزرگي مانند پرسپوليس نباشم".
او درباره شايعه مشكلاتش با كريم باقري گفت: "من با كريم هيچ مشكلي ندارم."

انزو هكتور مربی الشباب هم گفت: " از شيوه بازي پرسپوليس در نيمه دوم رضايتي ندارم چرا كه آن‌ها مدام خود را به روي زمين مي‌انداختند. "
سرمربي ت الشباب عربستان پس از شكست از پرسپوليس گفت: "دو تيم بازي بزرگ و سختي داشتند، فوتبال همين طور است، يك طرف برد و يك طرف آن باخت است. دوست داشتيم حداقل از اين بازي يك امتياز بگيريم. به پرسپوليس تبريك مي‌گويم و براي اين تيم آرزوي موفقيت دارم.

" ما در نيمه دوم چند شانس گلزني داشتيم اما نتوانستيم از آن‌ها استفاده كنيم، شايد اين مساله باعث عصبي شدن بازيكنانم شد اما بايد بگويم از روش بازي پرسپوليس در نيمه دوم رضايتي ندارم، آنها مدام خودشان را روي زمين مي‌انداختند و بايد داور به جاي پنج دقيقه اضافه يك نيمه وقت اضافه مي‌گرفت."
" وقتي در تهران ايران و عربستان يك بر يك بود عربستان تا دقيقه آخر براي گلزني تلاش كرد و توانست گل دوم را به ثمر برساند، در بازي رفت پرسپوليس برابر الشباب هم بازيكنان ما تا دقيقه آخر براي گلزني تلاش كردند."

پرسپولیس در روز 27 می – شش خرداد در تهران میزبان بنیادکار قهرمان لیگ ازبکستان است. الشباب هم در همین روز در جده به مصاف الاتحاد می رود.

IraniAdmin
05-22-2009, 03:55 PM
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=882938